Luchthavens

airportavond

 

Begin ontspannen aan uw vliegreis. Van uw voordeur tot het vliegveld verzorgt Taxi King uw reis. Ook op de terugweg verzekerd zijn van vervoer met Taxi King?

Boek dan van tevoren alvast uw rit. We spreken met u af in de aankomsthal van het vliegveld en brengen u weer vlot thuis

U kunt ruim van tevoren on-line reserveren maar u kunt ook snel bellen naar:  

024-785 1344 

of

06-13 49 37 40

 

TARIEVEN

 

BESTELLEN

dusseldorf airport taxisu

King Taxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Airport Düsseldorf. Wij verzorgen uw rit naar Airport Düsseldorf. Wij rijden uitsluitend privé vervoer, zo bent u er van gegarandeerd dat u altijd uw eigen taxi heeft en deze niet hoeft te delen met anderen.

Lees meer

eindhoven
King Taxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Airport Eindoven. Wij verzorgen uw rit naar Airport Eindhoven. Wij rijden uitsluitend privé vervoer, zo bent u er van gegarandeerd dat u altijd uw eigen taxi heeft en deze niet hoeft te delen met anderen.

Lees meer

WeezeAirport500x333

King Taxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Airport Weeze. Wij verzorgen uw rit naar Airport Weeze. Wij rijden uitsluitend privé vervoer, zo bent u er van gegarandeerd dat u altijd uw eigen taxi heeft en deze niet hoeft te delen met anderen.

Lees meer

schiphol 500x333

King Taxi is gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol. Wij verzorgen uw rit naar Schiphol. Wij rijden uitsluitend privé vervoer, zo bent u er van gegarandeerd dat u altijd uw eigen taxi heeft en deze niet hoeft te delen met anderen.

Lees meer